Eva-Marie Westling – ny produktionsledare i Umeå

28 apr 2022

Från och med 1 maj blir Eva-Marie Westling ny produktionsledare i Umeå. Hon kommer att leda det dagliga arbetet från transportplanering till butikleverans tillsammans med sitt kompetenta team. Eva-Marie kommer även att ta över personalansvaret för de ca 30 lastbilschaufförer som i och med förvärvet av Tomas Jonssons Åkeri i Sävar AB övergår till Kyl- och Frysexpressen Nord per samma datum. Jörgen Persson blir fortsatt produktionsledare för terminalen och dess medarbetare i Umeå.

– Eva-Marie har en imponerande bred kunskap om vår produktionsapparat, spetskompetens inom de flesta av våra verksamhetsområden, en ansvarskänsla utöver det vanliga och en attityd som matchar våra värderingar med övertygande precision. Vi är så glada över att få Eva-Marie i den här rollen, säger Ulf Arvidsson, distriktschef Umeå.