Kyl- och Frysexpressen Nord har fått utmärkelsen Sweden´s Best Managed Companies 2022

21 jun 2022

 Kyl- och Frysexpressen Nord AB har fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq. Kvalitetsutmärkelsen delas i år ut för fjärde gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år. Prisutdelningen ägde rum vid ett evenemang på Hotel At Six i Stockholm torsdagen den 16 juni. 

– Jag är oerhört stolt över denna kvalitetsutmärkelse. Det är glädjande att se att vårt strategiska fokus, tydliga mål, strukturerade processer och uthålliga arbete ger resultat. Våra medarbetare gör ett fantastiskt arbete – dygnet runt året om. Det är roligt att vi uppmärksammas, det ger oss energi att fortsätta på den inslagna vägen mot ett hållbart och relevant företag, säger Jon Widell, VD på Kyl- och Frysexpressen Nord. 

– Vi är så stolta över att dela ut utmärkelsen till våra Best Managed Companies för fjärde året. Årets bolag visar på en stabil verksamhet genom en global pandemi, samtidigt som de lyckats utveckla sin verksamhet ytterligare. Jag är glad att få gratulera våra Best Managed Companies till utmärkelsen och ser fram emot att fira detta tillsammans med bolagen, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

– Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. De visar ett tydligt fokus på att bygga starka team och kompetensutveckla inför framtiden, säger Maria Groschopp Dellwik, ansvarig för strategi och affärsutveckling på Nasdaq Global Listings i Stockholm.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för fjärde gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.

Fotograf: Vincent De La Rosée

Kontaktperson:
Jon Widell                                                                      

VD Kyl- och Frysexpressen Nord                                                                               
073-079 64 43                                                                

Kyl- och Frysexpressen Nord AB är ett logistikbolag som erbjuder helhetslösningar inom tempererad logistik. Vi har egna lager och terminaler på strategiska platser runt om i Norrland samt ett eget distributionsnät som sträcker sig från Gävle upp till Kiruna. I samarbete med partners löser vi även rikstäckande transporter och logistikuppdrag.

www.kofnord.se