Kyl- och Frysexpressen får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies för andra året i rad 

09 jun 2023

Kyl- och Frysexpressen får, för andra året i rad, utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte. Priset delades ut vid en ceremoni i Stockholm i går kväll. 

”Vi är givetvis både stolta och väldigt glada över att få denna utmärkelse för andra året i rad. Det visar att vi har hittat ett sätt att leda och driva vårt företag som fungerar bra och att allt det engagemang och hårda arbete vi lägger ner också lönar sig”, säger Jon Widell, koncernchef Kyl- och Frysexpressen.  

”Vi är stolta över att dela ut utmärkelsen till dessa 20 bolag som alla visar på starkt ledarskap och välfungerade processer som bidrar till en positiv kultur och lönsam tillväxt. Det är så roligt att få fira deras framgångar och teamen som gör allt möjligt”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för femte gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.

Kontaktperson:
Jon Widell                                                                        
Koncernchef Kyl- och Frysexpressen                                                                             
073-079 64 43                                            

Kyl- och Frysexpressen är ett logistikbolag som erbjuder rikstäckande helhetslösningar inom tempererad logistik. Fjärrtransport, distribution, lagring och terminalhantering nära dig.

www.kylofrysexpressen.se