Karriär

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Varje år sysselsätter vi närmare 500 personer i vår verksamhet. Det är vi väldigt stolta över. För att vi ska kunna fortsätta utvecklas som företag och vara en fortsatt efterfrågad samarbetspartner till våra kunder behöver vi bli ännu fler. Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som brinner för att leverera hög kvalitet och service i toppklass. Är du den vi söker?

På Kyl- och Frysexpressen Nord AB jobbar vi med kunden i fokus. Allt vi gör på jobbet ska skapa värde för våra kunder och kundens kund. Vi är ett lag som med gemensamma krafter skapar framgång tillsammans.

Vi har vår bas i Norrland. Våra terminaler ligger i Sundsvall, Östersund, Umeå och Luleå. Härifrån förser vi butiker och restauranger i hela Norrland med fräscha livsmedel de flesta dagar i veckan oavsett väder och väglag. Vi ser oss som en central del i Sveriges blodomlopp. Som medarbetare hos oss är du med och bidrar till att hålla Norrland levande.

Kyl- och Frysexpressen NORD - Lagring & Terminaltjänster - Lagerlokal personal

Vi har stolta medarbetare, låg personalomsättning och god trivsel. Företaget har ett gott ledarskap med bra styrning och vi jobbar teambaserat i alla led med möjlighet för alla att vara med och påverka. Hos oss finns goda möjligheter till utveckling och vi har flera exempel på medarbetare som gjort intern karriär. Vi är en seriös aktör med schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner som följer gällande gällande lagar och regler. Givetvis har vi kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Vår värdegrund

Vår värdegrund fungerar som vår inre kompass och guidar oss i våra handlingar på arbetsplatsen. Vi kallar den ”Vårt vinnande beteende”.

Vår värdegrund består av fyra begrepp som utgår från grunden – Alla Alltid.

– Vi visar alltid respekt
– Vi tar alltid ansvar
– Vi är alltid engagerade
– Vi har alltid en positiv attityd

När KOF Nord är på väg,
då vet du att vi kommer fram.