Medarbetarporträtt

Här nedan kan du läsa om några av våra medarbetare, om deras olika yrkesroller och hur de tycker att det är att arbeta för Kyl- och Frysexpressen Nord. Har du några frågor eller är intresserad av att arbeta hos oss, kontakta oss gärna på info@kofnord.se

Andreas Kotermajer, administratör Sundsvall

Andreas Kotermajer är administratör och personalplanerare på Sundsvallskontoret. Han började på Kyl- och Frysexpressen 2017, då som produktionschef i Sundsvall. I den rollen blev han kvar i bara några månader, innan han fick han erbjudande om att ta över personalansvaret på kontoret. Ett erbjudande han tackade ja till och aldrig ångrat sedan dess. Att jobba med personalen och försöka göra arbetsdagarna så bra som möjligt för chaufförerna är, enligt Andreas, det bästa med jobbet.

Eva Ridefelt, lastbilschaufför Uppsala

Eva Ridefelt är lastbilschaufför hos Kyl- och Frysexpressen i Uppsala. Hon har varit i branschen i drygt 10 år och trivs med både friheten och ansvaret som kommer med jobbet. Eva kör livsmedelstransporter mellan ICAs terminaler i Västerås och Uppsala och ansvarar även för viss butiksdistribution i Uppsala. Hon tar även hand om praktikanter från gymnasiet och ser till att nyanställda chaufförer introduceras på jobbet.

Sabina Lundberg, transportledare Årsta

Sabina Lundberg, är transportledare och chef för Fjärravdelningen på Kyl- och Frysexpressen i Årsta utanför Stockholm. Kortfattat innebär det att hon och hennes kollegor ser till att företagets transportuppdrag utanför Stockholm och Mälardalen rullar som de ska. Alltså, att rätt varor hamnar i rätt lastbil på väg ut till slutkunder runt om i landet.

Hatem Alzouri, lastbilschaufför Östersund

Hatem Alzouri är lastbilschaufför på Kyl- och Frysexpressen Nord i Östersund. Han sökte dit efter lastbilsutbildningen och fick jobb direkt.

Anna Karlsson, administratör Umeå

Anna Karlsson är administratör på Kyl- och Frysexpressen Nords huvudkontor i Umeå. I den rollen hjälper hon både kollegor och kunder med olika administrativa ärenden.

Martin Bylund, hållbarhetssamordnare, Umeå

Martin Bylund är hållbarhetssamordnare på Kyl- och Frysexpressen Nord. En roll han trivs väldigt bra med och själv beskriver som kittet mellan ledning och produktion när det kommer till hållbarhetsfrågor.

Jasmine Wallgren, terminalarbetare Luleå

Jasmine Wallgren arbetar som terminalarbetare på Kyl-och Frysexpressen Nords logistikterminal i Luleå sedan november 2021. Hon arbetar oftast natt och tar emot gods som kommer med lastbil till terminalen. Varorna lossas, prickas av och ställs sedan upp inne i terminalen i den ordning de ska lastas i distributionsbilarna. Det är viktigt att både varorna och ordningen på lastpallarna blir korrekt så att rätt varor kommer till rätt livsmedelsbutik runt om i Norrbotten.

Eva-Marie Westling, transportledare Umeå

Eva-Marie Westling är transportledare på Kyl- och Frysexpressen Nord i Umeå. Hon och hennes kollegor ser till att kundernas transporter rullar som de ska och kommer fram med rätt gods till rätt plats och i rätt tid. Arbetet är ansvarsfullt och omväxlande. Ingen dag är den andra lik vilket passar Eva-Marie perfekt. 

Vi delar samma värderingar,
vi värderar alla våra medarbetare