Nu söker vi lastbilschaufförer till Sundsvall, Östersund, Umeå och Luleåregionen inför sommaren 2022. Arbetsperiod: 1 maj – 31 augusti.

Som lastbilschaufför, eller serviceproffs som vi kallar det, är du vårt ansikte utåt och därmed en viktig ambassadör för vårt företag och vårt varumärke. Förutom att ansvara för att våra kunders varor transporteras på ett så kostnadseffektivt, säkert och hållbart sätt som möjligt, träffar du även våra kunder varje dag. I vissa uppdrag ingår att du packar upp varor i butiken och träffar deras kunder.

Du är en nyckelperson hos oss. Hur du agerar är avgörande för hur våra kunder uppfattar oss som leverantör och samarbetspartner. Vi är därför noga med att anställa serviceinriktade personer som tycker om att träffa folk och dessutom är duktiga på att köra lastbil.

Vår fordonsflotta består idag av cirka 60 egna lastbilar. Merparten av dessa går fortfarande på diesel men ett intensivt arbete pågår för att ställa om hela flottan från fossila till förnybara bränslen. Senast år 2027 ska samtliga våra fordon drivas enbart på förnybara drivmedel som grön el, biogas, etanol eller biodiesel.

Att vara Lastbilschaufför hos oss på Kyl- och Frysexpressen Nord innebär oregelbundna arbetstider, att ta sig fram i alla väder och tidvis rätt tungt kroppsarbete. På köpet får du ett fritt och omväxlande arbete och daglig kontakt med våra trevliga kunder. Dessutom får du njuta av makalöst vackra vyer från förarhytten på din väg genom Norrland.

För att arbeta som lastbilschaufför hos oss krävs att du har truckkort, körkort C eller CE och YKB-utbildning. Vi vill också att du är serviceinriktad, ansvarsfull, kvalitetsmedveten och tycker om att ha kundkontakt.

Har du frågor eller vill skicka in en ansökan?
Vänligen kontakta personen på den ort du är intresserad av.

Umeå:                 
Erik Östman                                      
070-263 51 33
erik.ostman@kofnord.se

Luleå:                  
Kent Wårell                                        
070-349 70 88                           
kent.warell@kofnord.se

Sundsvall:
Pontus Ankarö
072-549 31 18
pontus.ankaro@kofnord.se

Östersund:
Niklas Moe
076-115 85 03
niklas.moe@kofnord.se