Distributionschaufför/Terminalarbetare

04 okt 2023 Skriven av Åsa Askne

Just nu söker vi personer till en kombinerad tjänst – Distributionschaufför och terminalarbetare till vår terminal i Umeå. Vi söker två personer. Som medlem i vår bemanningspool är du en viktig del av kedjan där du kommer ha en varierande arbetsdag med både chaufförs- och terminalarbetsuppgifter. Ditt huvudansvar är att säkerställa att vår verksamhet fortsätter att flyta smidigt, oavsett om det innebär att köra lastbilar, arbeta i vår terminal eller utföra andra uppgifter relaterade till logistik.

Som Chaufför:

Levererar och hämtar du gods till våra kunder och deras kunder.

Är du Kyl och- Frysexpressens ansikte utåt, eller som vi kallar våra distributionschaufförer, Serviceproffs.

Utför du enklare reparationer, vårdar fordon och utrustning.

Som Terminalarbetare:

Plockar och packar du produkter på pall enligt fastställd standard utifrån kundens behov.

Lossar och lastar du ankommande och avgående lastbärare.

Bidrar du i arbetet enligt ett teambaserat arbetssätt.

Utför du produktionsadministrativa göromål utifrån enhetens behov.

Transporterar du gods mellan avsedda platser inom terminalen i rätt tid.

Kvalifikationer:

Gymnasieutbildning.

Erfarenhet som distributionsförare.

CE-körkort.

Grundläggande datorvana.

Goda kunskaper i svenska – tala, läsa och skriva.

YKB

Truckkort.

Kompetensprofil:

God fysik då arbetet stundvis kan vara fysiskt krävande. God samarbetsförmåga. Självständig inom givna ramar. Resultatinriktad med ambition att nå uppsatta mål. Ansvarstagande och noggrann. Initiativförmåga. Serviceinriktad. Kvalitetsmedveten, arbetar efter standard och med helhetssyn över processen. Flexibel och öppen för att arbeta med olika typer av uppgifter samt förändringar i jobbet.

Kunskap om att hantera kyl- och frysgods är meriterande.

Om du är en engagerad och flexibel individ som är redo att ta på dig varierande arbetsuppgifter inom logistik och bidra till vårt team, vill vi gärna höra från dig!

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Antal jobb: 2

Ansökan:

Skicka din ansökan, inklusive ditt CV och ett personligt brev, till madeleine.mariannesdotter@kofnord.se Ange ”Kombinerad Tjänst” som ämnesrad.

Sista ansökningsdag:

1 november 2023, men vi anställer löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Skiftesledare till terminalen i Luleå

28 aug 2023 Skriven av Åsa Askne

Har du en naturlig förmåga som ledare och är en engagerad och motiverad person? Vill du jobba i ett växande bolag med ledningsansvar samtidigt som du säkerställer kvalitet, säkerhet och produktivitetsförbättringar? Vi söker nu en Skiftesledare till vår terminal i Luleå.

Kyl- och Frysexpressen Nord AB är ett logistikföretag som erbjuder helhetslösningar inom tempererad logistik. Vi är verksamma i hela Sverige. Vår företagskultur är navet i vår verksamhet. Vi ser till varandras bästa och med detta kommer ansvar, vi tror att medarbetaren växer med ansvar. Varje avdelning/ort får möjlighet att driva sin verksamhet, med ständiga förbättringar och kunderna i fokus.

Om tjänsten

Som Skiftesledare arbetar du bland annat med in- och utlastning av gods, administration, betjäning av transportörer samt övrigt förekommande terminalsysslor. Registrering och transportsamordning ingår också. Vidare är det ditt ansvar att säkerställa att levererade varor kontrolleras mot order och reklameras i de fall leveransen är felaktig. Detta innebär att du ansvarar för att genomföra kvalitets- och kvantitetskontroll på levererade produkter. Med säkerhet som högsta prioritet ser du, tillsammans med dina kollegor, till att det är ordning och reda i samtliga lager- och förvaringsutrymmen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:

– Bistår kunder/chaufförer med saker som uppstår under skiftet

– Ledningsansvar för terminal och distribution.

– Utveckla produktions- och arbetsmetoder för effektiviseringar

– Ansvar för leveranssäkerhet, kvalité och resultat

– Fördela information dagligen till arbetslaget

– Följa upp och rapportera produktionsresultat

Vem är du?

Vi söker dig som är en strukturerad, engagerad och lösningsorienterad person. Du har erfarenhet som teamledare eller arbetsledare sedan tidigare och har en förståelse för arbetet i produktion med hela flöden. Som person är du en trygg ledare som gillar att arbeta verksamhetsnära. Du är lyhörd gentemot dina kollegor och har en förmåga att leda arbetslaget mot uppsatta mål och produktionseffektiviseringar. Du har en utpräglad god kommunikationsförmåga och anpassar ditt ledarskap efter individ och situation.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av lager, logistik och spedition i arbetsledande befattning. Du har en god IT-vana och har tidigare arbetat i affärssystem. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du drivs av att leda och fördela arbetet men samtidigt utveckla och förbättra flöden. Du har en hög drivkraft, gillar utveckling och sätter laget före jaget. Som person är du positiv och sprider glädje på arbetsplatsen. Du ser möjligheter till förbättringar, är lösningsorienterad och duktig på att få med dig andra.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Sista ansökningsdag är 1 oktober 2023.

Mejla din ansökan till Ann Bergström nedan. Ange referens Skiftesledare i din ansökan.

ann.bergstrom@kofnord.se

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön 

Har du frågor om tjänsten?

Vänligen kontakta vår produktionsledare i Norrbotten.

Kent Wårell

kent.warell@kofnord.se

Distributionschaufförer

25 apr 2023 Skriven av Åsa Askne

Vi har i stort sett alltid behov av Distributionschaufförer till vår verksamhet i Luleå, Umeå, Östersund och Sundsvall. Anställning sker löpande. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag.

Vill du jobba hos oss?

Våra kunduppdrag ökar och vi växer så det knakar. För att kunna möta den ökade efterfrågan och fortsätta att leverera hög kvalitet och service till våra kunder behöver vi bli fler.

Vi söker distributionschaufförer till följande orter:

  • Luleå
  • Umeå
  • Östersund
  • Sundsvall

Anställning sker löpande.

Distributionschaufför, eller SERVICEPROFFS som vi kallar det, är den första och sista länken till våra kunder. Din känsla för service och förmåga att samarbeta är extra viktig. Då du dagligen möter kunder och samarbetspartners förutsätter vi att du är social person som förstår vikten av att leverera en produkt och tjänst i tid med ett trevligt bemötande. Vi är stolta över att ha dig som kollega och vill att du ska känna dig stolt över att jobba hos just oss!

För att arbeta som distributionschaufför hos oss krävs att du har truckkort, körkort C eller CE och YKB-utbildning. Utöver detta krävs att du kan läsa, tala och förstå det svenska språket och/eller engelska språket.

Behörigheter

· Truckkort

· Körkort CE eller C (främst CE men även några C)

· YKB

Kontaktpersoner

För mer information eller för att skicka in din ansökan, kontakta nedanstående personer på den ort du är intresserad av.

Luleå

Peter Nilsson

076-139 319 12

peter.nilsson@kofnord.se

Umeå

Madeleine Mariannesdotter

070-265 95 00

madeleine.mariannesdotter@kofnord.se

Östersund

Vilma Olsson

072 – 570 01 64

Vilma.Olsson@kofnord.se

Sundsvall

Andreas Kotermajer

072-570 01 50

andreas.kotermajer@kofnord.se